7 gode grunner til å velge Hervik Dugnad

Skal du arrangere dugnad for å tjene penger til klassetur, idrettslaget eller russetiden? Sats på saft, syltetøy og juice fra Hervik Dugnad! Les hvorfor her:

1. Herviks dugnadsprodukter er enkle å selge. Mange av våre kunder husker den gode smaken av Hervik fra barndommen sin, og kjøper produktene våre igjen og igjen. Smaken og opplevelsen av naturlig syltetøy, saft og juice varer dessuten lenger enn dopapir og tennbriketter. Svært kjekt å gi, svært kjekt å få.

2. Vi har mye å velge mellom! Nå har vi også 6-pakning med juice tilgjengelig for dugnadssalg. Herviks eplejuice og appelsinjuice er frisk og naturlig, og passer perfekt på frokostbordet.

Eplejuice og appelsinjuice fra Hervik smaker nydelig til både frokost og lunsj.

3. Enkel bestillingsside og rask levering. Systemene til Hervik Dugnad er brukervennlige og trygge, ifølge våre kunder. Bestillingslistene våre er enkle å bruke, slik at du alltid har oversikt over hvem som har bestilt hva. Leveringen er også enkel: En bil fra Bring kommer og leverer alt, og vi har gratis frakt på bestillinger over 7000 kroner.

Bestill produkter fra Hervik Dugnad her!

4. Saft og syltetøy fra Hervik Dugnad smaker godt! Hervik er blant annet viden kjent for sitt gode plommesyltetøy. Hemmeligheten er lokale plommer fra Hardanger Fjordfrukt, vår samarbeidspartner gjennom mange år. Hver eneste sesong bestiller Hervik tonnevis med plommer, slik at fornøyde kunder får syltetøyet de er så glad i.

Nam! Plommesyltetøy fra Hardanger er en favoritt hos mange.

5. Du får gratis prøveeske! Lurer du på hvordan saften og syltetøyet vårt smaker? Bestill en gratis prøveeske her. Esken inneholder én flaske appelsinjuice, én flaske rips- og bringebærsaft og ett glass jordbærsyltetøy.

Les også: Slik tjener dere penger til klassetur!

6. Du kan velge forhåndssalg. Da tar du inn bestillinger på forhånd, og så sender vi produktene du allerede har solgt. Ryddig, enkelt og økonomisk trygt! Vi har også bestillingsskjema du kan laste ned selv og bruke i salget. 

7. Sist, men ikke minst: Du har sjansen til å tjene masse! Prøv vår dugnadskalkulator og sjekk selv.

PS: For kjøp over 40 000 kroner har vi egne rabatter. Ta kontakt for et godt tilbud!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser.
Ok, jeg forstår