Den beste dugnaden for idrettslaget

Bilde av fotballaget Otta IL 08

Dette idrettslaget tjente penger til å dra på cup med god hjelp fra Hervik Dugnad. 

Fotballjentene på Otta IL 08 skal på cup i Ålesund, og har lett etter dugnadsarbeid som kan finansiere turen. Lars Næprud er far til en av jentene og har stått for det praktiske rundt pengeinnsamlingen. Han er selv selger og har god teft for lønnsomhet og økonomi. Både salgbarhet og fortjeneste skulle med i vurderingen før laget valgte dugnadsprodukt. 

Hervik Dugnad hadde best fortjeneste

– Vi søkte på Google etter forskjellige typer dugnader. Hervik Dugnad ga klart best fortjeneste av de som dukket opp, forteller Næprud.

Laget går i gang med arbeidet i disse dager, og planlegger å bestille rundt 115 pakker med Hervik-produkter. – Vi regner med ca. 12-13 000 i fortjeneste denne gangen. Og så kommer vi til å ha en runde til med dugnad senere. Det blir Hervik da også, fastslår han. 

Nysgjerrig på hva ditt lag kan tjene? Prøv vår dugnadskalkulator! 

Enklere å selge enn andre dugnadsprodukter

Laget bestilte en prøveeske for å teste Herviks produkter, forteller Næprud. – Vi bestilte en pakke der vi fikk smake på saft, syltetøy og juice. Jeg synes dette er noen kjempeprodukter – ikke noe ræl. 

Næprud syntes Hervik Dugnads produkter virket enklere å selge av samme årsak. – De andre aktørene hadde dårligere fortjeneste, og i tillegg var ikke produktene like gode. Da blir det for mye jobb å få dem solgt. Dessuten er det lenge siden noen har solgt Hervik-produkter her i området, så folk har ikke skapene fulle allerede.

Ikke helt komfortabel med dør-til-dør-salg? Prøv disse triksene

Mange synes ikke det er så enkelt å banke på dørene til folk for å selge ting, forteller Næprud. 

– Jeg selv synes jo ikke det er noe problem siden jeg er selger i utgangspunktet. Jeg opplevde at det var enklere å få ting solgt ansikt til ansikt, siden man da kan spille på personlig kjemi. Men mange av de andre synes det er mer komfortabelt å selge over sosiale medier.

Laget har i tillegg til forhåndssalget planlagt å stå på stand under bygdas aktivitetsdag. – Da kommer vi til å stå flere sammen på kjøpesenteret. Det er enklere for alle å selge når vi er sammen om det, og på aktivitetsdagen er det jo mange mennesker ute og går. 

Laget har hovedsakelig valgt å forhåndsselge produktene når de skal ha dugnad. – Vi var inne på tanken om å bestille på forhånd og så selge, men det ble for risikabelt. Det er veldig kjekt med forhåndssalg fordi man får inn pengene på forhånd. Da er det ingen risiko!

Lyst på flere gode salgstips? Hervik Dugnad har mange gode tips for deg som skal holde dugnad. Du finner dem på vår nettside.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser.
Ok, jeg forstår