Så mye tjente Vågå Ungdomsskole på dugnad

Vågå Ungdomsskole bilde Hervik Dugnad

Vågå Ungdomsskole i Nord-Gudbrandsdalen ser frem til klassetur i slutten av skoleåret. De har samlet inn penger gjennom dugnadsarbeid, og valget falt på Hervik Dugnad.

Produktene var kjent for noen av foreldrene, og det falt fort i smak for resten av gjengen.
– Vi fikk tips om Hervik Dugnad av noen som hadde gjort det før oss med stort hell. Vi ble fort enige at dette er noe vi burde prøve ut, og at det kom til å være en super måte å samle inn penger på. Hervik er seriøse, produktene er gode og enkle å selge, forteller Lene Brimi, som er mor til en elev på Vågå Ungdomsskole.

Salg med god gevinst

Vågå Ungdomsskole valgte å bestille inn pakken med 2 safttyper og 4 ulike syltetøy. Utprisen er 260 kr. Etter å ha snakket med mulige interessenter, valgte de å bestille 259 pakker.

– Vi valgte å fokusere mest på salg via sosiale medier, og med det digitale innholdet som Hervik Dugnad har laget, sånn at salget av produktene skal bli lettere på sosiale medier. Her finner du illustrasjoner og bilder som passer perfekt til når vi skal poste på egne kanaler at vi selger produkter for klassetur. Før var det vanligere å gå fra dør til dør, men det har nå blitt mye enklere å markedsføre seg på for eksempel Facebook.

Etter det vellykkede salget satt klassen igjen med 25 900 kroner + en bonus fra Hervik på 3 000 kr.

– Vårt inntrykk av Hervik Dugnad er at det er lett å omsette. Alle liker jo saft og syltetøy! Jeg vil anbefale det til alle som vil selge et litt annerledes produkt.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser.
Ok, jeg forstår