Tjene penger til klassetur? Det er enkelt med Hervik Dugnad

Denne pappaen har funnet en klar favoritt i mylderet av dugnadsprodukter

På Sør-Aurdal ungdomsskole er det tradisjon å dra på Hvite Busser-tur i tiende klasse, og sparingen til klasseturen begynner tidlig. Hans Allergoths eldste sønn går i niende. Den engasjerte pappaen ble med i klassens økonomigruppe, og han har spilt en stor rolle i organiseringen av dugnadssalget som skal finansiere utflukten.

Ble spurt om når klassen skulle selge saft og syltetøy igjen

Da de skulle planlegge dugnadssalget, satte foreldrene seg ned og så gjennom ulike typer dugnader på nettet. Der dukket Hervik Dugnad opp, og det viste seg at flere foreldre i hadde gode erfaringer med salg av saft og syltetøy.

Klassen har nå hatt dugnad med Hervik to ganger. Allergoth er ikke i tvil om at Hervik er den beste dugnadsaktøren:

– Etter at vi hadde hatt dugnad den første gangen var det flere som lurte på når vi skulle ha dugnad igjen med den gode saften og syltetøyet. Det er fint at produktene er så naturlige, uten konserveringsmidler. De holder seg jo lenge likevel!

Ble du nysgjerrig på Herviks produkter? Bestill en gratis prøveeske med saft og syltetøy!

Med Hervik Dugnad går alt på skinner

Klassen har prøvd flere typer dugnadssalg. De har solgt både kakebokser, doruller, kaffe og te. Allergoth forteller at enkelte av de andre dugnadsaktørene var litt rotete å forholde seg til:

– Det har manglet esker i bestillingene noen ganger. Da blir det merarbeid for oss som skal organisere dugnaden. Med Hervik Dugnad går alt på skinner, og det er jo sånn man helst vil ha det!

Klassen har forhåndssolgt Hervik Dugnad-produktene begge gangene.
– Vi ble anbefalt å gjøre det slik av foreldre som har benyttet Hervik tidligere, og det har fungert veldig bra. Det er ryddig, og man vet hele tiden hvor mye man har solgt.

Med Hervik Dugnad kan du velge mellom forhåndssalg og direktesalg.

De beste salgstipsene for dugnadssalget

I likhet med mange andre valgte også de fleste i denne klassen å selge produktene over sosiale medier. Allergoth har likevel noen tips til hvordan man kan få inn litt ekstra penger:

– Noen foreldre har tatt med seg bestillingslister på jobben. Den første runden med Hervik hadde vi egentlig solgt det vi skulle over sosiale medier. Jeg og sønnen min tok likevel en liten kjøretur rundt i nabolaget, og da fikk vi faktisk solgt dobbelt så mye!

Les også: Den beste dugnaden for idrettslag

Slik så klassens bestilling ut: 185 Hervik esker med Hervik-produkter ble bestilt først. Siden ble det bestilt opp 8–10 esker til. I alt tjente de 16 380 kroner denne gangen, mot ca 16 900 forrige gang. Ved den siste dugnaden var klassen allerede i mål med inntjeningen, så nå kan de bare lene seg tilbake og glede seg til turen.

Lurer du på hva du kan tjene på Hervik Dugnad? Prøv dugnadskalkulatoren vår!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser.
Ok, jeg forstår