Otta G16

– Det siste året har vi prøvd ut flere måter å samle inn penger på. Valget falt en sen kveld på salg av Hervik-produkter, da jeg og min mann, som er lagets trener, satt og googlet oss frem til ulike typer dugnader. Laget tjente kr 10 000,- på dette oppdraget, som er sårt tiltrengte penger når laget i sommer skal på Norway Cup. Mye ble solgt via Facebook, ellers gikk salget gjennom bekjente.

Haraldsvang skole klasse 9E

– Vi skal reise med Aktive Fredsreiser til Polen og Tyskland i høstferien. I den anledning solgte vi produkter fra Hervik Dugnad for å finansiere turen. Saft og Syltetøy i fin gaveforpakning selger veldig bra, spesielt når det nærmer seg jul. Alle de 225 eskene vi bestilte ble solgt. Masse hilsen fra klasse 9E ved Haraldsvang ungdomsskole i Haugesund

Bokn skule 10. Klasse

Vi blir så glad når kundene er fornøyd. Fikk en hyggelig tilbakemelding fra 10. klasse ved Bokn skule: «10. kl. ved Bokn skule har solgt Hervik-produkter, 170 esker på 1,5 mnd – i en liten kommune med 870 innbyggere. Produktene har vært lettsolgte, med gode tilbakemeldinger. Mange har kommet tilbake og kjøpt flere esker. Overskuddet skal brukes til klassens studietur til York i september.»

Hakadal IL

– Alle gutta solgte flere esker hver, og det var en veldig fin måte å samle inn penger på. Samtidig er det gode produkter fordi de er så naturlige.

Byåsen 4H

– Vi ønsket å tjene penger til en ridetur med klubben, og salg av saft og syltetøy fra Hervik har gitt 11 000,- i klubbkassa. Vi benyttet oss av forhåndssalg. Fra vi sendte klubbens bestilling til Hervik, tok det bare noen få dager før vi fikk alle eskene levert på paller. Medlemmene hentet så ut de eskene de hadde solgt, og leverte disse til sine kunder. Hvert enkelt medlem sørget for å ta betalt av sine kunder. Innen fakturaen til Hervik forfaller om noen uker, skal alle medlemmene har gjort opp for de varene de har solgt. Dette er første gang Byåsen 4H prøver denne typen dugnadssalg. Det er stor sannsynlighet for at vi vil selge saft og syltetøy fra Hervik også senere. Når mange av kundene våre kjenner produktene fra før, tror vi det bli enda enklere å selge!

Fana IL

– Vi hadde en veldig hyggelig dugnad der vi solgte kjempegode produkter. Det var lett å selge saft og syltetøy. For eksempel har mange fedre gitt Hervik saft og syltetøy til mødre og besteforeldre – og fått masse goodwill hjemme. Vi hadde en intern konkurranse der den som solgte flest esker vant 500 kr. Vinneren solgte hele 20 esker! Fana IL jenter 14 år kan godt tenke seg å gjøre dette igjen!

Skåredalen skole i Haugesund, 9A og B

– Det var veldig lett å selge produktene. Én av elevene fikk solgt hele 23 esker på og det på to dager! Dette er det enkleste produktet han noen gang har solgt. Også er det god smak og bra variasjon i eskene. De to siste eskene som ikke var forhånds bestilt ble solgt med en gang. De 30 elevene i 9A og 9B på Skåredalen bestilte 360 esker til sammen, det ble mellom 5–25 esker på hver elev. Flere har nå sagt at de ønsker en ny runde med Hervik-produktene, siden alt ble solgt så fort. Så vi planlegger en ny rundt med dugnad senere. Det er jo så enkelt når man får produktene levert fraktfritt på døren, og leveringstiden var dessuten kort. Tusen takk til Hervik som gav oss dette tilbudet!

Ørsnes privatskole 5–7 trinn

– Hervik-produktene var en suksess. Dette er virkelig noe vi kommer til å gjøre igjen i fremtiden! Vi har hatt mange glade og fornøyde kunder. Dette kan vi anbefale alle andre som er glad i syltetøy og saft! Vi fikk inn mye penger som vi bruke på en fin klassetur, takket være produktene. Tusen takk! Hilsen et kjempefornøyd 5.–7. trinn!

Klasse 8C på Haumyrheia skole

– Vi hadde dugnad i to uker, og bestillingsskjemaet som vi skrev ut fra dugnad.hervik.com gjorde jobben veldig enkel for hver elev. Vi fikk tilbakemeldinger på at det var morsomt med noe nytt, og at produktene var enkle å selge. Det var en del folk som ikke var kjent med produktene, så vi tror vi ville ha solgt enda mer i en eventuell ny dugnad hvor elevene også kjenner bedre til produktene. Enkel bestilling på nett og rask levering. Anbefales!

Minde IL G03

– Da er Norway Cup over for denne gang! Våre to 03-guttelag klarte seg veldig godt og møtte hverandre i B-finalesluttspill. Alle har satt stor pris på produktene fra Hervik saft og syltetøy. Vi er klare for dugnadsinnsats neste år også!

Klasse 8F på Tastarustå Skole

– Klasse 8 F på Tastarustå Skole i Stavanger har solgt Hervik saft- og syltetøy til inntekt for klassetur til Evje i Setesdal. Et flott sted med mange tilbud som rafting og mye annet.

Randaberg damelag i fotball

– Vi har gjort dugnadsarbeid for å spare penger til treningsleir i mars. Randabergs damelag har aldri vært på treningsleir før, derfor håper vi å få spart opp så mye som mulig slik at turen lar seg gjennomføre og til en grei pris. Etter mye googling og leting fant vi ut at Hervik måtte være et av de beste alternativene for oss å selge, fordi det er gode og kvalitetssikre produkter som passer enhver smak!

Loddefjord idrettslags dansegruppe

– Jentene har vært med i Loddefjord idrettslags dansegruppe siden de var seks år gamle. De holder til i Bergen, og til sommeren skal de delta på Eurogym i Tsjekkia. Det er en kostbar reise og deltakelse, så nå sparer de penger ved å selge Hervik sin gode saft og deilige syltetøy. Det monner godt i kassen!

Meny