Referanser

Klasse 8 C på Haumyrheia skole

Klasse 8 C på Haumyrheia skole i Kristiansand hadde dugnad på en periode over 2 uker. Bestillingsskjema som vi skrev ut fra dugnad.hervik.com gjorde jobben enkel for hver enkel elev. Fikk skryt av at det var morsomt med noe nytt og at det var enkelt å selge. Der var en del folk som ikke var kjent med produktene, så vi tror vi ville ha solgt enda mer i en eventuell ny dugnad hvor elevene også kjenner bedre til produktene. Enkel bestillingsside på nett og rask levering. Anbefales!

Minde IL G03

Da er Norway Cup over for denne gang!
Våre 2 2003-guttelag klarte seg veldig godt og møtte hverandre i B-finalesluttspill!!!
Alle har satt stor pris på samarbeid og produkter fra Hervik saft og syltetøy
Vi er nok klar for innsats neste år også, om det passer for plan og lag(ene).

Klasse 8 F på Tastarustå Skole

Klasse 8 F på Tastarustå Skole i Stavanger har solgt Hervik saft- og syltetøy til inntekt for klassetur til Evje i Setesdal. Et flott sted med mange tilbud som rafting og mye annet.

Randaberg damelag i fotball

Vi er Randaberg damelag og holder nå på med dugnadsarbeid for å spare penger til treningsleir i mars. Randabergs damelag har aldri vært på treningsleir før, derfor håper vi å få spart opp så mye som mulig slik at turen lar seg gjennomføre og til en grei pris! (lav egenandel) Etter mye googling og leting fant vi ut at Hervik måtte være et av de beste alternativene for oss å selge, fordi det er gode og kvalitetssikre produkter som passer enhver smak!

Loddefjord idrettslags dansegruppe

Disse jentene har vært med i Loddefjord Idrettslags Dansegruppe siden de var 6 år gamle. De holder til i Bergen, og til sommeren skal de delta på Eurogym i Tsjekkia. Det er en kostbar reise og deltakelse, så nå sparer de penger ved å selge Hervik sin gode saft og deilige syltetøy, og det monner godt i kassen.

Ørsnes privatskole 5-7-trinn

Hervik-produktene var en suksess, og dette er virkelig noe vi kommer til å gjøre igjen i fremtiden! Mange glade og fornøyde kunder. Dette kan vi anbefale alle andre som er glad i syltetøy og saft! Vi fikk inn mye penger som vi fikk brukt på en fin klassetur, takket være produktene! Tusen takk! Hilsen et kjempefornøyd 5-7-trinn!

image001

Otta G16 – Dugnad i mars 2015

Som ansvarlig for innsamling av penger til Gutter 16 på Otta, har vi det siste året prøvd ut flere ulike måter å samle inn penger på. Valget falt en sen kveld på salg av Hervik- produkter, da jeg og min mann, som er lagets trener, satt og rett og slett googlet oss frem til ulike typer dugnader. Gutter 16 tok inn kr 10.000,- på detta oppdraget, som er sårt tiltrengte penger til kassen når laget i sommer skal på Norway Cup. Mye ble annonsert via Facebook, ellers gikk salget gjennom bekjente.

– Bodil Bårdløkken

Haraldsvang skole klasse 9E

Vi skal med Aktive Fredsreiser til Polen og Tyskland i Høstferien 2015. I den anledning har vi benyttet oss av å selge produktene til Hervik for å finansiere turen. Saft og Syltetøy i fin gaveforpakning, selger veldig bra og spesielt nå like før jul. Alle 225 esker ble solgt. Masse hilsen klasse 9E ved Haraldsvang ungdomsskole, Haugesund

Bokn skule 10. Klasse

Vi blir så glad når kundene er fornøyd. Fikk en hyggelig tilbakemelding fra 10. klasse ved Bokn skule: «10. kl. ved Bokn skule har solgt Hervik-produkter, 170 esker på 1,5 mnd – i en liten kommune med 870 innbyggere. Produktene har vært lettsolgte, med gode tilbakemeldinger. Mange har kommet tilbake og kjøpt flere esker. Overskuddet skal brukes til klassens studietur til York i september.»

Hakadal IL

Flere og flere selger Hervik gaveesker for å tjene penger til klubbkassa Her er tilbakemelding fra Hakadal gutter 2002, som ville spare penger til treningsleir i Barcelona: «Alle gutta solgte flere esker hver, og det var en veldig fin måte å samle inn penger på. Samtidig er det gode produkter med tanke på at produktene er helt naturlig.»

Byåsen 4H

Byåsen 4H ønsket å tjene penger til en ridetur med klubben, og salg av saft og syltetøy fra Hervik har gitt 11 000 kr i klubbkassa. Salget ble gjennomført ved at alle medlemmene våre tok opp forhåndsbestillinger på så mange esker som de hadde solgt. Fra vi sendte klubbens bestilling til Hervik, tok det bare noen få dager før vi fikk alle eskene levert på paller.Medlemmene hentet så ut de eskene de hadde solgt, og leverte disse til sine kunder. Hvert enkelt medlem sørger for å få betalt fra sine kunder. Innen fakturaen til Hervik forfaller om noen uker, skal alle medlemmene har gjort opp for de varene de har solgt. Dette er første gang Byåsen 4H selger varer for å skaffe inntekter til klubben. Vi valgte å gjøre det helt frivillig om medlemmene ville delta i salget eller ikke. Ikke alle var med, men noen solgte mange esker. (5 av de 30 medlemmene sto for halve salget. 🙂 Vi opplevde at kundene var veldig fornøyde når de mottok varene sine, og flere ønsker å kjøpe mer! Det er stor sannsynlighet for at Byåsen 4H vil selge saft og syltetøy for Hervik også seinere, og når mange av kundene våre kjenner produktene fra før, tror vi det bli enda lettere å selge!

Fana IL

Her er tilbakemeldingen vi fikk fra Fana IL – jenter 14 år: «Vi hadde en veldig gøy og morsom dugnad der vi solgte kjempegode produkter. Det var lett å selge saft og syltetøy. Bl.a. har mange fedre gitt Hervik saft og syltetøy til mor og besteforeldre – og fått masse goodwill hjemme. Vi hadde en intern konkurranse, der den som solgte flest esker vant 500 kr. Vinneren solgte 20 esker! Fana IL – jenter 14 år kan godt tenke seg å gjøre dette om igjen!»

Tilbakemelding fra 9A og 9B ved Skåredalen skole i Haugesund:

Det er veldig lett å få solgt produktene. Simen som er avbildet har fått bestilling på 23 esker og det på to dager, dette er det enkleste produktet han noen gang har solgt. Også er det god smak og variert i eskene. De 2 siste eskene som ikke var forhånds bestillt, ble solgt med en gang. Kristina som er avbildet skal selge 15 esker, og rekner med de forsvinner fort. De 30 elevene i 9A og 9B på Skåredalen betillte 360 esker tilsammen og da har elever bestillt fra 5-25 esker pr elev. Flere har nå sagt at de ønsker en ny runde med Hervik produktene, da de ble solgt med en gang, å før de fikk eskene levert. Så rekner med en ny runde senere. Det er jo så enkelt når en får de levert fraktfritt på døren, og leveringstiden var kort. Tusen takk til Hervik så gav oss dette tilbudet.

Meny