Hvordan tjene penger til russetiden?

Gjør som denne gjengen fra Stavanger og prøv russedugnad med saft, juice og syltetøy.

De 12 jentene i russegruppa S/F Stavanger skal være russ i 2020, og trengte penger til Landstreffet i Stavanger. Treffet er én av de største hendelsene i russetiden, og russ fra hele landet strømmer til festen hver år. Billetter og opphold kan imidlertid bli dyrt. I tillegg må billettene kjøpes nesten et helt år i forveien, så her gjelder det å være ute i god tid med innsamlingen. Dugnadssalg er en populær måte å tjene inn pengene på. 

Planlegger du russedugnad? Bestill en gratis prøveeske med saft, syltetøy og juice, helt uforpliktende!

En tryggere dugnadsopplevelse

Én av jentene hadde solgt Hervik Dugnad-produkter tidligere og hadde god erfaring med salget. Gjengen gikk derfor like godt «all in» med sin første bestilling:

– Vi bestilte to paller med produkter. Det ble mye tjente penger, mellom 10 og 11 000 kr i fortjeneste, forteller Rikke Trana som er leder for gruppen.

– Vi valgte å forhåndsbestille fordi vi opplevde det som smartest. Noen i gruppen ønsket å bestille egne produkter i tillegg, siden det var returgaranti. Det var veldig greit å vite at vi kunne sende produkter som ikke ble solgt, tilbake igjen.

Tips: Hos Hervik Dugnad kan du også selge dugnadsproduktene på forhånd, slik at du er helt sikker på at alt blir solgt. I tillegg kan produkter som eventuelt blir til overs returneres. Dette gir en tryggere dugnadsopplevelse, spesielt om det er første gangen man arrangerer dugnadssalg.

Lurer dere på hvor mye dere kan tjene på Hervik Dugnad? Prøv dugnadskalkulatoren! 

Dugnadsprodukter av høy kvalitet selger best

– Det aller beste med Hervik Dugnad er produktene, mener Trana. – Kvaliteten er det som selger. Siden Herviks produkter er 100 % naturlige er det enkelt å argumentere for salget. Dessuten er dette hverdagsprodukter som alle husholdninger har hjemme. 

Hervik Dugnads produkter er laget av naturlige råvarer, helt uten konserveringsmidler. Likevel har de lang holdbarhet. Produktene inneholder viktige næringsstoffer som vitaminer, og kan plasseres på frokostbordet med god samvittighet. 

– Flere familier, og eldre spesielt, ønsket å kjøpe Hervik-produktene. Saft, juice og syltetøy var enkelt å selge siden det er produkter som de fleste ønsker å ha i kjøleskapet.

Les også: Slik fikk fotballaget råd til turnering i Danmark.

 Dugnadssalg på Facebook er enklest

De senere årene har det blitt vanlig at mye av dugnadssalget går gjennom sosiale medier. Der man tidligere gikk fra dør til dør i nabolaget, er det nå mange som tar bestillinger fra venner og kjente over Facebook. Denne trenden hadde også nådd russejentene fra Stavanger:

– De aller fleste valgte å legge ut på Facebook om salget for å ta forhåndsbestillinger, men noen gikk også fra dør til dør med produkter. Det meste ble solgt på denne måten også, men det gikk enklest over Facebook, sier Trana.

Vi gjør oppmerksom på at salg via Hervik Dugnad krever at en voksenperson kan stå ansvarlig for selve bestillingen, på grunn av ordningen med betaling på etterskudd og gratis retur. Pass derfor på å finne en forelder eller annen myndig person i god tid som kan hjelpe dere med dette. 

Bestill dugnadsprodukter fra Hervik Dugnad her!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies). Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser.
Ok, jeg forstår